11 juli 2016

klantervaringen

Goedemorgen Richard,
Vandaag zag ik het artikel voorbij komen over de l***producten voor Rouw & verlies. Wat ontzettend mooi, bijzonder en bruikbaar zeg.

– Natascha –

Hallo Richard, even een bericht om je te laten weten hoe fantastisch ik het vind dat je rouwl*** maakt! Zo waardevol en belangrijk om dit onderwerp laagdrempelig en voorspelbaar te maken.

– Annelies –

Hallo, Heel goed initiatief die rouwl***. De uitvaartwereld is véél te afwezig in het speelgoed. Ik heb zelf ook l*** ingezet om tijdens mijn kankerbehandeling de dagen af te tellen van de chemotherapie met mijn zoontje, eerst een monster gebouwd en dan blokje per blokje afgebroken.

– Nathalie –

Wat jij doet, had 20 jaar geleden al moeten bestaan. Maar ik merk dat er nu ook nog erg veel taboe rust op het praten over overledenen, rouw en alles wat erbij komt kijken… Daarom; super dat je dit doet!

– Marjolein –

Erg mooi en informatief boek en het leest ook erg prettig. Tevens voorzien van realistische afbeeldingen en kleurplaten. Echt knap gedaan. Hartelijk dank. Ik hoop dat andere mensen hier ook veel aan mogen hebben.

– Arnold –

Kinderen zitten vol vragen die wij niet durven stellen, voor kinderen zit er geen taboe op de dood. Het Taboe(k) heeft mij houvast gegeven in dagen dat ik mij onzeker voelde, doe ik het wel goed?

– Marije –