van een dipje naar een dal (en terug)

Vorige keer schreef ik over het vinden van nieuw werk. Dat is – zoals je hebt kunnen lezen – goed gelukt. Tegelijkertijd kreeg ik minder tijd om in Rouw& te investeren, aangezien een nieuwe baan veel tijd vraagt.
Ik nam het voor lief, hielp mijn bestaande klanten, maar hield me niet veel bezig met nieuwe klanten aanschrijven of nieuwe partners vinden om mee samen te werken.
Dit weekend ging de knop om. Niet alleen omdat alles wat je aandacht geeft groeit, maar ook omdat de uitvaartbeurs er aan komt waar ik Rouw& presenteer. Ineens had ik stress, dacht even dat ik niets meer kon. Ik ging van een dipje naar het dal.

Hoe kom je daar dan uit? Door te genieten van alles dat op je pad komt. Bij mij kwam er niet zomaar iets op mijn pad; ik had een aanvraag om aan een andere uitvaartbeurs deel te nemen. Dat is mooi. Toch was het mooiste dat me gebeurde een whatsapp-bericht ontvangen. Hoe mooi is het om een foto te zien van een jongedame die aan het kleuren is in het Taboe(k), omdat op die kleurplaat er net zo’n auto te zien is, als waar opa in lag?

Dat was voor mij het punt om weer extra aandacht te gaan besteden aan de dingen die belangrijk voor me zijn.

Hoe is dat voor jou? Wat heb jij nodig om de draad weer op te pakken?

Als je daar hulp bij nodig hebt, mag je altijd contact opnemen!