Bouwen aan/met Rouw&

Eindelijk kan ik het met jullie te delen. Rouw& is bezig met een ontwerper om
uitvaart-LEGO’ te creëren. Je leest het goed. LEGO waarmee een uitvaart nagespeeld kan worden. Op dit moment wordt er de laatste hand gelegd aan de ontwikkeling van een kerk en kort daarna volgt een set grafstenen. Daarnaast wordt er binnen enkele dagen gestart met de ontwikkeling van een LEGO uitvaartauto.

Daarnaast gebeuren er ook nog de volgende dingen:

Het Taboe(k) is wat dunner geworden. Dat komt doordat de kleurplaten ‘verplaatst’ zijn naar het nieuwe Tawerkboe(k). Daarbij is er onder de kleurplaten ruimte gekomen om te schrijven, zodat je kind ook zijn eigen verhaal kwijt kan.

Er is een nieuwe weggeefactie: het miniboek 10 tips om te rouwen met je kind. Een digitaal boekje dat je gratis kunt aanvragen. Jij als lezer van deze nieuwsbrief krijgt het trouwens gratis bij je in de mailbox bezorgd.

Door die veranderingen moesten ook mijn visitekaartjes worden aangepast, omdat op de achterkant van het kaartje die gratis weggeefactie wordt vermeld.

En last but not least is er een vernieuwde website.

Al deze prachtige ontwikkelingen kosten tijd; daarom heb je even niets van me gehoord. Gewoon, omdat ook ik mijn prioriteiten ergens anders had liggen dan bij een nieuw blog.

Betekent dat dan dat je nu de vernieuwde website op kan of het nieuwe Taboe(k) kunt bestellen? Nee, helaas niet. Alle ontwikkelingen bevinden zich in de laatste fase. Bij de ene betekent dat, wachten op de drukker, bij het andere project is het wachten op
de laatste LEGO-stenen.

Helaas zijn ook de prijzen nog niet bekend van deze LEGO-pakketten. Die volgen uiteraard in de mail. En zodra de nieuwe website online staat, zal ik een sneak preview geven.