Mijn eerste blog

Weken, nee maanden ben ik al allerlei excuses aan het bedenken waarom ik geen blog kan schrijven. Te druk, geen onderwerp, geen vervolg-blogs… ze zijn allemaal langsgekomen.

Mijn vriendin vroeg me regelmatig, waarom schrijf je geen blog? Ik zag hoe het bij haar werkte; ik zag de reacties; ik las haar blogs en vond ze stuk voor stuk boeiend. Toch lukte het me telkens niet om me ertoe te zetten een stuk te schrijven.

Nu is het dan eindelijk gelukt. Hoe het komt? Deze week begon met het akkoord om op de uitvaartbeurs Brabant te gaan staan, daarna volgde er een enorm inspirerend pedagogisch congres. En daar, op dat congres, terwijl ik sprak met een van mijn grote inspiratoren (prof. dr. Hans Jansen) viel het kwartje. Rouw& mag zich gaan profileren. En waarover schrijf je dan?

Wel: laat ik dit eerste blog wijden aan het fantastische event dat eraan komt! Ik heb het natuurlijk over de Uitvaartbeurs Brabant. Ga ik dan vertellen over hoe mooi die beurs is? Een beetje; en dat is echt niet alleen omdat ik er sta met Rouw&.
Deze beurs is OOK mooi om een aantal andere redenen.
– het is mijn eerste uitvaartbeurs als ondernemer (wow, wat klinkt dat)
–   het is een nieuwe stap in het laten groeien van Rouw&

Is er dan alleen maar mooi nieuws te vertellen? Nee, er zijn ook dingen die ik lastig vind hoor. Zo ben ik druk bezig met het bedenken van leuke acties voor op de beurs. Gekker nog: ik heb de cadeautjes al binnen, maar ik weet nog niet precies waar ik ze mee weg ga geven…

En zo.. zo begint er een nieuw hoofdstuk. Het hoofdstuk waarin Rouw& de groeispurt gaat maken, die ze als jong bedrijf mag gaan maken.

Ideeën voor de beursactie zijn gericht op het vergroten van het aantal mensen dat het Taboe(k) kent, aanwerven van nieuwe klanten en het verkrijgen van meer doorverwijzingen vanuit de uitvaartwereld en andere hulpverleners.

Heb je daar nog een mooi idee voor? Ik hoor graag van je!